Over Snell Service

Wie zijn wij?

Dé ondersteuner tijdens projecten. Van het begin tot het einde en zelfs na de afsluiting van een project

Snell Service is in 2016 opgezet door Roy Kouhkouh. Zelf komt Roy uit de bouwwereld en heeft een bouwkundig- en projectmatige achtergrond. Goed luisteren naar de problemen van opdrachtgevers en daarna een kant-en-klare oplossing aanbieden is altijd al zijn grootste kwaliteit geweest.

Tijdens zijn carrière in de bouw signaleerde hij problemen en dus begon hij met het vormgeven van een oplossing. Werk dat te lastig, te moeilijk of te zwaar is, dat kan voor de specialist juist de perfecte taak zijn. Een specialist met inhoudelijke kennis dat daardoor kwalitatief- en efficiënt werk kan leveren. En zo begon Snell Service. Efficiënte- en servicegerichte dienstverlening, met één aanspreekpunt en tegen een aantrekkelijke prijs. Hij bracht een aantal specialisme samen om de klant te kunnen ontzorgen. Van het begin, tot het einde en zelfs na de afsluiting van een project: we get the job done!

Snell Service bestaat uit een hecht team van enthousiaste medewerkers die zich dagelijks inzetten voor service en kwaliteit en die elke dag met een lach willen bouwen en creëren. Loyaliteit staat bij Snell Service voorop. Wij gaan verder waar andere stoppen. Middels de juiste aansturing creëren wij graag specialisten in het veld die vervolgens weer nieuwe kanshebbers kunnen ondersteunen op de weg naar hun groei. Zo ontstaat er een cirkel van ontwikkeling en loyaliteit, van groeien en delen en dat zie je terug in ons werk.

Snell Service staat voor veilig werken. Wij zijn dan ook VCA gecertificeerd. VCA is dé standaard op het gebied van veilig, gezond en duurzaam werken

Onze werkmethoden

Goed werk leveren dat doen wij dagelijks. Met een team van vaklieden in het veld en professionals op kantoor streven wij samen elke dag weer naar het best haalbare resultaat voor onze opdrachtgevers. Wij doen dit door gebruik te maken van onze “We get the job done methodiek”

Thumbs Up - Snell Service
We | Wij leveren goed werk af
Lees verder
Dat is waarvoor wij in de ochtend ons bed uitkomen en dat doen we samen. Met een team van vaklieden in het veld en professionals op kantoor streven wij elke dag weer naar het best haalbare resultaat.
Chat bubble - Snell Service icon
Get | Bespreken de wensen van de klant
Lees verder
Wij bespreken de wensen van de opdrachtgever, denken mee en leggen de afspraken vast in een checklist. Vanaf dag één is er vanuit Snell Service één aanspreekpunt die betrokken is en meedenkt tijdens het project en die er voor zorgt dat het project ook goed wordt afgerond.
Check ribbon - Snell Service
The | Kwaliteit zit hem in de details
Lees verder
Kwaliteit zit hem in de details. Voor elke opdracht vinden wij de geschikte specialist, gebruiken wij alleen kwaliteitsproducten en daarnaast zorgen wij voor betrokkenheid tijdens het project.
Phone icon - Snell Service
Job | Kijk actueel mee via de app
Lees verder
De opdrachtgever kan via een app actueel meekijken tijdens de opdracht. Dat houdt in dat wij snel kunnen bijsturen als er vragen zijn en altijd extra werk uit handen kunnen nemen tijdens (of na) een project.
Previous
Next
Reviews

Dit zeggen onze tevreden klanten

Suus Bee
Suus Bee
10. Juni, 2023.
Snelle service, duidelijke prijs. Geen rare bijkomende kosten. Snel probleem opgelost. Ik ben zeer tevreden
Anouk van Baal
Anouk van Baal
31. Mei, 2023.
Super vriendelijke en deskundige monteur. Werkt heel netjes en grondig. Service ook echt top; communicatie was helder en snel. Enorm goed geholpen!
Isabella Cingolani
Isabella Cingolani
9. Mei, 2023.
Great service, responsive and effective! Thank you for helping us solving our issue with minimum distress.
Sara Weindorf
Sara Weindorf
6. Mei, 2023.
Snell service was quick and professional. I was a bit worried that we wouldn’t be able to find anyone that could help solve our problem (not hot water) but I called and they came out the same day. Our plumber, Roy, identified and fixed the problem quickly and efficiently and provided us very helpful advise for the future. I would definitely recommend Snell Service!
Willem Suijkerbuijk
Willem Suijkerbuijk
5. Mei, 2023.
Dit zijn echt toppers. Binnen anderhalf uur op vrijdagavond alles gefixt!
Nick Jonker
Nick Jonker
2. Mei, 2023.
Spoedklus geklaard volgens afspraak en volgens prijsopgave. En heel vriendelijke monteur. Voor een volgende klus bel ik dit bedrijf!
Ingrid Volke
Ingrid Volke
26. April, 2023.
Snelle uitwisseling van gegevens en diagnose stelling, vriendelijke en kundige loodgieter, heldere uitleg over oorzaak en oplossing, vlotte reparatie en zeer behulpzaam.
Irene Tram
Irene Tram
19. April, 2023.
Loodgieter kwam al binnen een uur en probleem was in 10 minuten opgelost. Top service!

Laatste nieuws

wereld-in-hand

Duurzaamheidscertificaat

Hoera! Wij hebben ons duurzaamheidscertificaat behaald!Duurzaamheid zal een integraal onderdeel worden en een werkwijze van onze werknemers.Duurzaamheid en Verantwoord Maatschappelijk Ondernemen

Lees meer »

Spoedklus? Bel Direct!