Lekkage opsporen?

24/7 bereikbaar

Snell Service is altijd bereikbaar!

Echte vakmannen

Al onze specialisten zijn erkende vakmannen met jarenlange ervaring

Eerlijke tarieven

Wij rekenen geen torenhoge tarieven, enkel eerlijke tarieven voor de uitgevoerde werkzaamheden

Héél Nederland

Snell Service is actief op meerdere plekken in Nederland

Voer een lekdetectie uit om de lekkage zichtbaar te maken

Heeft u te maken met een lekkage, maar weet u niet waar deze vandaan komt? Dan is het essentieel om de bron van het probleem snel en nauwkeurig te achterhalen. Een lekkage kan namelijk verborgen zijn, wat betekent dat het water zich ergens ophoopt en schade kan veroorzaken zonder dat u het meteen merkt. In zulke gevallen biedt een professionele lekdetectie de oplossing.

Of u nu te maken heeft met een lekkende waterleiding of een lekkage door een verstopte dakgoot, wij staan voor u klaar met onze services. Met behulp van geavanceerde apparatuur kunnen we snel het lek opsporen, zodat we deze bij de basis kunnen verhelpen.

Wat is een lekdetectie?

Lekdetectie is een gespecialiseerde techniek die wordt gebruikt om de exacte locatie en omvang van een lekkage in een gebouw of leidingsysteem vast te stellen. Deze methode maakt gebruik van geavanceerde apparatuur en technologieën (akoestische meting) om lekkages op te sporen zonder dat er hak- en breekwerk nodig is. Denk hierbij aan professionele apparatuur zoals een thermografische camera, ultrasone detectie en vochtmeters. 

Het doel van lekdetectie is om snel en nauwkeurig de oorzaak van een lekkage te identificeren, zodat deze efficiënt kan worden gerepareerd en verdere schade kan worden voorkomen. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar minimaliseert ook de overlast voor bewoners of gebruikers van het gebouw.

Ultrasone lekdetectie is vooral handig bij het opsporen van verborgen lekkages, zoals schade aan leidingen in wanden, vloeren of plafonds. Door het opvangen van ultrasone trillingen kan het apparaat binnen korte tijd de meeste lekkages opsporen. Van grootschalige lekkages tot kleine lekkages. Lekdetectie nodig? Kies voor Snell Service.

Waarom u kiest voor Snell Service

– Van lekdetectie tot lekkage repareren, wij bieden een totaalservice

– Snelle en betrouwbare dienstverlening, binnen 30 minuten bij u ter plaatse bij spoedgevallen

– Jarenlange ervaring en expertise in het snel aanpakken van calamiteiten en reparaties

Lekkage opsporen (met spoed)?

Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen bij grote en kleine calamiteiten in en rond de Randstad. Heeft u nu een spoedvraag bel dan direct naar  085 743 02 57.

Snel uw waterlekkage opsporen?

Heeft u te maken gekregen met een lekkage? En weet u niet waar deze vandaan is gekomen?
Snell Service staat voor u klaar om snel uw lekkage op te sporen. Lekkages kunnen soms lastig te vinden zijn, vooral als ze zich achter muren of onder vloeren bevinden. Onze professionele lekdetectie-experts maken gebruik van geavanceerde technologieën om de bron van de lekkage nauwkeurig te lokaliseren zonder sloopwerkzaamheden. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook onnodige kosten voor het repareren van muren of vloeren. Met Snell Service kunt u erop vertrouwen dat we de lekkage snel en efficiënt vinden, zodat we direct kunnen overgaan tot de juiste reparatie.

Loodgieter inschakelen voor lekdetectie? Kies voor Snell Service

Van problemen met uw centrale verwarming tot het verhelpen van een kleine lekkage, wij staan graag voor u klaar om het probleem op te lossen. We begrijpen als geen ander dat een verstopt lek ontzettend vervelend is. Wij helpen u dan graag de lekkage op te sporen en gaan vervolgens aan de slag met de reparatie ervan.

Direct weten waar een lekkage zit? Laat uw lekkage detectie uitvoeren door het lekdetectiebedrijf Snell Service, waar expertise en snelheid op de eerste plaats staan!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een waterlek opsporen?

Een lekkage kan grote schade aanrichten aan uw wanden of vloeren. Met een lekdetectie bedrijf schakelt u snelle hulp in om te achterhalen waar het lek zit. Met behulp van geavanceerd apparatuur en technische hulpmiddelen gaat hij vervolgens aan de slag om de precieze plek van de lekkage aan te wijzen. Daarna wordt de lekkage direct gerepareerd en is het probleem voor u opgelost.

In sommige gevallen kunt u zelf een lekkage opsporen. Hiervoor raden we aan om met keukenpapier langs zichtbare leidingen te gaan. Wanneer u merkt dat het vochtig wordt, is de kans groot dat u dicht bij de lekkage bent. Wanneer u de lekkende leiding heeft gevonden, kunt u zelf proberen om deze dicht te plakken. Echter is de expertise van een lekdetectie expert aan te raden. Water lekkage opsporen? Kies voor Snell Service. 

Reguliere prijs

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Spoedklus? Bel Direct!