Diensten

Waar zijn wij goed in?

Slotenmaker

Onze ervaren specialisten staan 24 uur 7 dagen per week klaar om u van onze service te voorzien.

Reparatie

Als iets kapot gaat of versleten is, komen wij dat inspecteren. Daarna geven wij u eerlijk advies over of wij het Snell en kundig repareren of dat wij het geheel vervangen.

Renovatie

Het renoveren van uw huis, gebouw, badkamer, etc. Wij bieden u het hele totaalconcept.

Vastgoedservice

Met onze ervaring met nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten helpen wij u graag. Ons team van specialisten voeren de werkzaamheden zonder enige moeite uit.

Facilitair

Over de kwaliteit van facilitaire werkzaamheden wilt u niet twijfelen. Ons Snell team weet precies wat u wilt en voert het in een zo kort mogelijk tijdsbestek uit. Ons doel is om uw verwachtingen telkens weer te overtreffen.

Calamiteiten

Tijdens een noodsituatie wilt u zo snel mogelijk geholpen worden. Het Snell team van specialisten is uw redder in nood en komt u direct uit deze situatie bedrijven.

Meer weten over

Met onze ervaring in nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten helpen wij u graag. Ons team van specialisten in het veld voert de werkzaamheden dan ook zonder enige moeite uit.

Voor wij een project starten, kijken wij naar de specifieke wensen en maken hiervoor een plan. Elk plan heeft bij ons altijd hetzelfde einddoel en dat is het leveren van kwaliteit. Daarnaast zijn wij van mening dat klaar pas echt klaar is, als er ook nazorg wordt geboden.

Extra taken? Geen probleem wij lossen het Snell voor u op! Wij denken graag met u mee en springen bij waar het kan. Van het begin, tot het einde en zelfs na de oplevering van een project. Want nazorg is waar Snell Service ook groot mee is geworden

Omdat wij beschikken over een meerdere specialismen kunnen wij u een totaalconcept aanbieden. Dat scheelt u een hoop tijd, geld en moeite. Snell Service staat bekend om haar snelheid, korte lijnen en heldere afspraken. Wij hechten veel waarden aan een goede samenwerking en een eindresultaat waar iedereen blij van wordt. Wij doen graag waar wij goed in zijn, zodat u kunt doen waar u goed in bent.

Spoedklus? Bel Direct!