Lekkageschade

Heeft u onverhoopt te maken gekregen met schade door lekkage? Maakt u zich geen zorgen! Onze vakmannen van Snell Service staan 24/7 klaar om uw lekkageschade te verhelpen.

Als u last heeft van lekkage is het van belang snel te handelen om zo de schade te beperken. Snell Service staat bekend om haar snelle handelen en duidelijke afspraken. Zo komt u bij ons dan ook nooit voor onverwachte kosten te staan. Zodra wij telefonisch contact met u hebben wanneer u een probleem meldt, zullen wij u vragen om een foto te maken van het probleem in kwestie. Op basis van deze foto geven wij u direct een prijsindicatie. Als u het akkoord hebt gegeven komen wij langs en lossen het probleem voor de afgesproken prijs op.

Reguliere prijs

24/7 bereikbaar

Snell Service is altijd bereikbaar!

Echte vakmannen

Al onze specialisten zijn erkende vakmannen met jarenlange ervaring

Eerlijke tarieven

Wij rekenen geen torenhoge tarieven, enkel eerlijke tarieven voor de uitgevoerde werkzaamheden

Héél Nederland

Snell Service is actief op meerdere plekken in Nederland

Een specialist bij lekkageschade

Bij schade die u oploopt door lekkage heeft u een echte specialist nodig om dit op te lossen. Waar een klus voor een ander te moeilijk of te zwaar kan zijn, kan dit voor een specialist juist de perfecte taak zijn. Voor onze specialisten zit de kwaliteit hem in de details. Wij maken daarom alleen gebruik van kwaliteitsproducten en zorgen voor betrokkenheid gedurende het hele traject.

Bij Snell Service weten we hoeveel stress lekkageschade met zich mee kan brengen. Om aanvullende stress te voorkomen, heeft u bij ons altijd één aanspreekpunt. Zo weet u waar u aan toe bent en wordt u van begin tot eind persoonlijk bij uw lekkageprobleem geholpen.

Service van begin tot eind

Bij Snell Service geloven wij dat een klus pas echt klaar is, wanneer ook goede nazorg geboden is. Komen er extra taken bij de klus kijken? Geen zorgen, wij lossen ze op! Want nazorg is waar Snell Service groot mee is geworden. Snell Service is uw krachtige steunpilaar gedurende het gehele lekkageschade traject.

Spoedklus? Bel Direct!