Loodgieter inschakelen?

Onze loodgieters staan 24 uur per dag 7 dagen in de week voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Snell Service is altijd bereikbaar!

Echte vakmannen

Al onze specialisten zijn erkende vakmannen met jarenlange ervaring

Eerlijke tarieven

Wij rekenen geen torenhoge tarieven, enkel eerlijke tarieven voor de uitgevoerde werkzaamheden

Héél Nederland

Snell Service is actief op meerdere plekken in Nederland

Allround loodgieter voor al uw installaties en calamiteiten

Bent u op zoek naar een betrouwbare loodgieter met jarenlange ervaring en expertise in het vak? Zoek niet verder. Snell Service is uw betrouwbare partner voor al uw loodgietersbehoeften. Onze professionele vakmensen staan klaar om uw calamiteiten op te lossen en u de gemoedsrust te bieden die u verdient.

Of u nu te maken heeft met een plotselinge lekkage, een verstopte afvoer, problemen met uw sanitair of andere uitdagingen voor ons heeft, wij hebben de kennis en ervaring om het probleem snel en efficiënt op te lossen. We begrijpen dat calamiteiten vaak dringend zijn en bieden daarom een snelle en betrouwbare service die aan uw behoeften voldoet. Welke soort klus dan ook, bij Snell Service staan we voor u klaar!

Bekijk hier alle regio's

Loodgietersbedrijf met spoed nodig?

Uiteraard begrijpen we dat er urgente situaties kunnen zijn waardoor u binnen korte tijd hulp nodig heeft. Met Snell Service bent u verzekerd van vakmanschap en expertise voor zowel kleine als grote calamiteiten. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om u met spoed van dienst te kunnen zijn.

Binnen 30 minuten na melding van uw opdracht staat onze spoedservice bij u op de stoep. Zo zorgen wij dat uw probleem snel wordt opgelost en eventuele verdere schade binnen afzienbare tijd kan worden voorkomen.

Wij weten als geen ander dat veel spoedvragen stress met zich mee kunnen brengen. U wilt snel geholpen worden en zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent. Bij Snell Service vinden wij persoonlijke aandacht ontzettend belangrijk en daarom heeft u bij ons altijd één aanspreekpunt die u van het begin tot aan de afhandeling van dienst is. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen en vraagtekens te staan. Snell Service is de beste loodgieter voor uw calamiteit.

Snell Service staat voor:

– Vakwerk en kwaliteit

– Flexibiliteit en snelheid

– Klantgerichtheid en betrouwbaarheid

Onze loodgieterswerken

Bij Snell Service staan onze loodgieters garant voor vakmanschap van het hoogste niveau. Of het nu gaat om het opsporen en verhelpen van lekkages, het ontstoppen van afvoeren, het repareren van sanitair, of het installeren van nieuwe leidingen, onze professionele loodgieters zijn gediplomeerd en beschikken over uitgebreide ervaring in het vak. Wij zijn goed getraind om met de juiste apparatuur en de nieuwste technieken te werken om calamiteiten snel en efficiënt aan te pakken.

Wat onze loodgieters onderscheidt, is hun toewijding aan kwaliteit en precisie. Wij begrijpen dat zelfs de kleinste lekkage of verstopping ernstige gevolgen kan hebben, en daarom streven we ernaar om elke taak tot in de puntjes te voltooien. Ze gebruiken hoogwaardige materialen en volgen strikte procedures om duurzame oplossingen te bieden die uw problemen op lange termijn oplossen.

Loodgieter (met spoed) nodig?

Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen bij grote en kleine calamiteiten in en rond de Randstad. Heeft u nu een spoedvraag bel dan direct naar  085 743 02 57.

Loodgieters en installateurs in één

Heeft u recent te maken gekregen met een ongewenste lekkage? Is uw wc verstopt? En heeft dit vervelende schade veroorzaakt? Geen zorgen. Bij Snell Service bent u verzekerd van een totaalpakket aan diensten. Naast het verhelpen van lekkages en andere vervelende calamiteiten, staan we ook paraat om de benodigde reparaties voor u uit te voeren. U kunt op ons rekenen voor een snelle en betrouwbare service, zodat uw huis weer in optimale staat verkeert.

“Een verstopte gootsteen, lekkages in uw waterleidingen of sanitairproblemen kunnen het dagelijkse leven ontregelen. Met Snell Service worden uw calamiteiten snel en vakkundig verholpen.”

Waarom u kiest voor Snell Service

Bij Snell Service onderscheiden we ons met onze exclusieve aanpak om klanten snel en eerlijk van dienst te zijn. Wanneer een klant contact met ons opneemt, sturen we direct een WhatsApp-berichtje met het verzoek om een foto of video te delen van de situatie. Dit stelt ons in staat om een nauwkeurig beeld te krijgen en de klant altijd een passende en transparante prijsopgave te bieden. Zo voorkomen we verrassingen achteraf.

Na ontvangst van de foto of video, voorzien we de klant van een vrijblijvend advies en een vaste prijs. Bij Snell Service streven we ernaar om eerlijk en duidelijk te zijn, zodat klanten weten waar ze aan toe zijn. Als er zich onverwachte situaties voordoen, overleggen we altijd eerst met de klant voordat we verdergaan.

Wanneer de klant akkoord gaat met de prijsopgave, plannen we direct een afspraak in. We streven ernaar om dezelfde dag nog langs te komen, maar we zijn ook flexibel en passen ons aan aan de wensen van de klant. Op de dag van de afspraak houden we de klant op de hoogte, inclusief de naam van de specialist en de verwachte aankomsttijd. Zo hoeft de klant niet onnodig te wachten en kan deze op een efficiënte manier gebruikmaken van onze diensten.

Direct een afspraak inplannen

Wanneer de klant akkoord gaat met de prijsopgave, plannen we direct een afspraak in. We streven ernaar om dezelfde dag nog langs te komen, maar we zijn ook flexibel en passen ons aan aan de wensen van de klant. Op de dag van de afspraak houden we de klant op de hoogte, inclusief de naam van de specialist en de verwachte aankomsttijd. Zo hoeft de klant niet onnodig te wachten en kan deze op een efficiënte manier gebruikmaken van onze diensten.

Professionele loodgieterservice inhuren? Wilt u meer informatie?

Bent u op zoek naar de juiste expert voor uw specifieke situatie? Maar weet u niet waar u moet beginnen? Wij denken graag met u mee om uw wens naar behoren te kunnen vervullen.

Voor al uw loodgieterswerkzaamheden kunt u vertrouwen op de expertise van Snell Service. Dankzij onze jarenlange ervaring in dit mooie vak kunnen wij u een totaalaanbod aan diensten bieden. Waar de meeste loodgieters gespecialiseerd zijn in 1 onderdeel, zijn wij er om u compleet te ontzorgen. Van het verhelpen van het probleem tot het repareren van de eventuele schade. Daar kunt u op vertrouwen.

Veelgestelde vragen

Wat doet een allround loodgieter?

Een allround loodgieter is een vakman die gespecialiseerd is in veel aspecten van sanitaire-, cv-installaties en waterleidingen. Onze taken omvatten onder andere het onderhouden, aanleggen en repareren van sanitaire voorzieningen, het leggen en onderhouden van waterleidingen, het verhelpen van verstoppingen, en het installeren en onderhouden van verwarmingssystemen. Ook het repareren van opgelopen schade behoort tot onze diensten. De beste loodgieters vindt u bij Snell Service.

U kunt daarna eenvoudig een afspraak maken voor onze loodgietersdiensten door telefonisch contact met ons op te nemen of door ons online contactformulier in te vullen op onze website. Ons team staat klaar om uw verzoek te beantwoorden en een geschikte afspraak te plannen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. We streven ernaar om snel te reageren en u te voorzien van de service die u nodig heeft. 

Reguliere prijs

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Spoedklus? Bel Direct!