FAQ's

Snell Service is werkzaam op veel verschillende plekken in de regio’s Noord-Holland, Utrecht en Flevoland.

Iedere klus die wij uitvoeren is maatwerk. Wij hanteren eerlijke tarieven en voorafgaand aan ons bezoek bieden wij u een prijsopgave. Onze vakmannen werken voor vaste prijzen en niet op uurtarieven. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

U kunt bij ons voor alles terecht wat onder loodgieterswerkzaamheden valt. Wij verrichten installatiewerk zoals het aanleggen of verplaatsen van gas- en waterleidingen. Wij bieden onderhoud aan uw CV ketel en lossen storingen voor u op. Ook kunt u bij ons terecht voor verstoppingen aan riool, afvoeren, toilet, keuken douche en toilet. Verder sporen wij lekkages op aan daken en gaslekkages en bieden wij onderhoud aan gasleidingen en doppen wij gasleidingen af.

Wij hebben verschillende betalingsmogelijkheden. U kunt direct bij onze loodgieter pinnen, of digitaal betalen (tikkie, betaalverzoek).

Jazeker! Snell Service is 24/7 bereikbaar en staat altijd voor u klaar uw spoed loodgietervragen te beantwoorden.

Wij streven ernaar binnen 30 minuten na melding bij u op de stoep de staan. Zo zorgen wij dat uw probleem snel verholpen wordt en eventuele verdere schade kan worden voorkomen.

Voor spoedvragen zijn wij 24/7 te bereiken op +31 (0)85 743 02 57. U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Bij een lekkage is het niet altijd noodzakelijk een loodgieter in te schakelen. Soms kunt u deze zelf verhelpen door de plek van de lekkage af te binden met een vochtige doek. Als u twijfelt of u de lekkage zelf kunt oplossen, kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag en geven altijd eerlijk advies.

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan hier contact op.

Spoedklus? Bel Direct!