Spoed loodgieter

24/7 bereikbaar

Snell Service is altijd bereikbaar!

Echte vakmannen

Al onze specialisten zijn erkende vakmannen met jarenlange ervaring

Eerlijke tarieven

Wij rekenen geen torenhoge tarieven, enkel eerlijke tarieven voor de uitgevoerde werkzaamheden

Héél Nederland

Snell Service is actief op meerdere plekken in Nederland

Uw vraagstuk met spoed verholpen dankzij Snell Service

Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Bij Snell Service kunnen wij binnen 30 minuten bij u voor de deur zijn. Wij zijn uw betrouwbare partner voor al uw vraagstukken op het gebied van loodgieterswerk, installatie en reparaties. Als geen ander weten we dat er bij dit werk soms spoed om de hoek komt kijken, bijvoorbeeld door een calamiteit die is ontstaan. Daarom staan wij 24/7 paraat om u snel en vakkundig van dienst te zijn.

Of u nu te maken heeft met een plotselinge lekkage, een verstopte afvoer die voor problemen zorgt of andere uitdagingen voor ons heeft, wij hebben de kennis en ervaring om het probleem met spoed en efficiënt op te lossen. Dankzij onze spoedservice kunt u rekenen op het snel verhelpen van uw vraagstuk. Welke soort klus dan ook, bij Snell Service staan we voor u klaar!

Loodgieter met spoed nodig?

Uiteraard begrijpen we dat er situaties kunnen zijn waardoor u in zeer korte tijd een loodgieter nodig heeft. Wij snappen dat snelheid soms gebaat is en kunnen met behulp van onze jarenlange ervaring dag en nacht voor u klaar staan voor spoedoplossingen tegen uw calamiteiten.

Binnen 30 minuten na melding van uw opdracht staat onze loodgieter voor uw deur. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw probleem snel wordt aangepakt en dat eventuele verdere schade binnen afzienbare tijd kan worden voorkomen.

Wij begrijpen als geen ander dat spoedvragen vaak stress met zich meebrengen. U wilt snel geholpen worden en meteen duidelijkheid hebben. Bij Snell Service hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht. Daarom heeft u bij ons altijd één vast aanspreekpunt, vanaf het begin tot aan de afronding van de dienstverlening. Op deze manier voorkomen we verrassingen en onzekerheden achteraf. Snell Service is dé loodgieter die u zoekt voor uw noodsituatie.

“Heeft u last van een lekkage of een andere dringende zaak?” Neem dan direct contact op met Snell Service.”

Onze ervaren spoed loodgieter staat met direct voor u klaar

Ervaart u problemen met uw centrale verwarming? Is er een leiding verstopt? Of heeft u last van overmatige lekkage? Uw calamiteit is snel verholpen met behulp van Snell Service. Wij staan binnen no-time bij u voor de stoep en bieden eerlijke tarieven om snel, betaalbaar en efficiënt te werk te gaan.

Wanneer u contact met ons opneemt zorgen wij dat we zeer snel aanwezig zijn op de locatie. In de meeste gevallen lukt dit binnen 30 minuten, waarbij de direct aan de slag gaan om uw vraag op te pakken. Voor zowel particulieren als bedrijven.

Calamiteiten waarvoor u een loodgieter kunt inschakelen zijn onder andere: Een verstopte WC, verstopte afvoer, verstopping in riolering, lekkage CV, problemen met CV Ketel, schade aan leidingen en tal van andere vraagstukken waarvoor u spoed wenst.

Loodgieter (met spoed) nodig?

Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen bij grote en kleine calamiteiten in en rond de Randstad. Heeft u nu een spoedvraag bel dan direct naar  085 743 02 57.

Snell Service staat voor:

– Vakwerk en kwaliteit om tot resultaat te komen

– Flexibiliteit en snelle service in ons werk

– Klantgerichtheid en betrouwbaarheid, tevreden klanten staan bij ons op 1

-24 uur service loodgieter, zodat uw probleem snel kan worden opgelost

Waarom u kiest voor Snell Service

Bij Snell Service onderscheiden we ons met onze exclusieve aanpak om klanten snel en eerlijk van dienst te zijn. Wanneer een klant contact met ons opneemt, sturen we direct een WhatsApp-berichtje met het verzoek om een foto of video te delen van de situatie. Dit stelt ons in staat om een nauwkeurig beeld te krijgen en de klant altijd een passende en transparante prijsopgave te bieden. Zo voorkomen we verrassingen achteraf.

Na ontvangst van de foto of video, voorzien we de klant van een vrijblijvend advies en een vaste prijs. Bij Snell Service streven we ernaar om eerlijk en duidelijk te zijn, zodat klanten weten waar ze aan toe zijn. Als er zich onverwachte situaties voordoen, overleggen we altijd eerst met de klant voordat we verdergaan.

Wanneer de klant akkoord gaat met de prijsopgave, plannen we direct een afspraak in. We streven ernaar om dezelfde dag nog langs te komen, maar we zijn ook flexibel en passen ons aan aan de wensen van de klant. Op de dag van de afspraak houden we de klant op de hoogte, inclusief de naam van de specialist en de verwachte aankomsttijd. Zo hoeft de klant niet onnodig te wachten en kan deze op een efficiënte manier gebruikmaken van onze diensten.

Laat met spoed een loodgieter komen

Heeft u te maken gekregen met een lekkage, schade aan leidingen of problemen met uw CV ketel? Wij voorzien u graag van een snelle oplossing en staan voor u klaar om uw spoedklussen van hoogwaardige reparatie te voorzien.

Heeft u met spoed een 24 uur loodgieter nodig door een groot ongemak? Dankzij onze snelle dienstverlening garanderen wij dat we uw noodsituatie direct aanpakken en repareren. Met onze jarenlange ervaring kunnen we snel ter plaatse zijn om uw urgente kwestie te behandelen. Daar kunt u op vertrouwen.

Veelgestelde vragen

Kan ik een loodgieter spoed op zondag benaderen?

Bij Snell Service staan wij iedere dag voor u klaar. Ook zondag is voor ons geen enkel probleem! Onze loodgieter spoedservice is altijd bereikbaar! 

Bij Snell Service begrijpen we dat snelheid essentieel is bij noodsituaties. Zodra u een melding maakt van uw probleem, kunnen we in de meeste gevallen binnen 30 minuten bij u ter plaatse zijn. We zetten alles in het werk om ervoor te zorgen dat uw urgente kwestie zo snel mogelijk wordt aangepakt en verdere schade wordt voorkomen. U kunt op ons rekenen voor snelle en betrouwbare service, 24/7.

Als u een badkamer gaat verbouwen wilt u natuurlijk weten waar u op kunt rekenen. Nadat we samen hebben vastgesteld hoe uw badkamer renovatie eruit gaat zien, laten we u direct weten wat totaalklus inclusief montage gaat kosten. Wij drukken graag het verschil uit tussen bijvoorbeeld natuurstenen tegels en keramische tegels. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken.

Reguliere prijs

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Spoedklus? Bel Direct!