Badkamer renovatie

24/7 bereikbaar

Snell Service is altijd bereikbaar!

Echte vakmannen

Al onze specialisten zijn erkende vakmannen met jarenlange ervaring

Eerlijke tarieven

Wij rekenen geen torenhoge tarieven, enkel eerlijke tarieven voor de uitgevoerde werkzaamheden

Héél Nederland

Snell Service is actief op meerdere plekken in Nederland

Uw badkamer weer als nieuw met Snell Service

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Bij Snell Service staan we voor u klaar om u te assisteren. Samen met u creëren we de meest prachtige sanitaire oplossing voor uw badkamer. Bij Snell Service staan we open voor al uw ideeën en denken we mee om uw droombadkamer te realiseren. Wij nemen graag de uitdaging met u aan om uw wensen te verwezenlijken.

Het renoveren van een complete badkamer vergt aandacht en zorgvuldigheid. Aangezien de badkamer een ruimte is waar we vaak tijd doorbrengen, is het van groot belang dat het een plek is waar u zich prettig voelt. Bij aanvang van elk project luisteren we aandachtig naar uw specifieke wensen en stellen we een realistisch plan op. Ons ultieme doel bij elk plan is altijd het bieden van maximaal comfort en hoogwaardige kwaliteit.

Wilt u uw badkamer verbouwen? Kies voor expertise!

Met jarenlange ervaring in het renoveren van de badkamer weten wij als geen ander hoe wij ervoor kunnen zorgen dat de ruimte als nieuw aanvoelt. Wij beschikken over een team van ervaren vakmensen die zich toeleggen op badkamerrenovaties van hoogwaardige kwaliteit.

Van het vervangen van de sanitaire voorzieningen tot het plaatsen van een nieuwe vloer. Het renoveren van de badkamer kan een goede keuze zijn wanneer u op zoek bent naar meer comfort, een frisse uitstraling en verbeterde functionaliteiten in de ruimte. Zeg de oude badkamermeubels en tegels gedag en kies voor nieuwe tegels, nieuw sanitair en nieuwe accessoires.

Wij ontzorgen u in het gehele renovatieproces. Van het bestellen van tegels tot contact met de leveranciers, wij pakken het aan! Daarnaast denken wij graag mee om al uw wensen te verwerken in uw gerenoveerde badkamer. Tevens geven wij advies waar nodig, omdat er weleens zaken zijn waar u wellicht niet aan heeft gedacht. Wij helpen u van het begin, tot het einde en zelfs na de oplevering van de opleverde badkamer.

Badkamer verbouwing, waarom u kiest voor Snell Service

– Ervaring en expertise: Bij Snell Service hebben we een schat aan ervaring en expertise in het renoveren van badkamers. We begrijpen de complexiteit van het proces en kunnen u begeleiden door elke stap.

– Maatwerk: Wij geloven dat elke badkamer uniek is en streven ernaar om aan al uw specifieke wensen te voldoen. Onze renovaties zijn altijd op maat gemaakt voor uw behoeften.

– Kwaliteit: Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We gebruiken hoogwaardige materialen en leveren vakmanschap, zodat uw gerenoveerde badkamer jarenlang meegaat.

– Volledige Service: Snell Service biedt een complete service, van het plannen en ontwerpen van de badkamer tot de daadwerkelijke renovatie en nazorg. U heeft slechts één aanspreekpunt gedurende het hele proces.

Badkamer renovatie (met spoed) nodig?

Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen bij grote en kleine calamiteiten in en rond de Randstad. Heeft u nu een spoedvraag bel dan direct naar  085 743 02 57.

Badkamerrenovatie in slechts één dag

Wilt u slechts een deel van uw badkamer verbouwen? Dat is mogelijk, en vaak nog binnen 48 uur! Het voordeel is dat dit proces gepaard gaat zonder wekenlange rommel, stof of onbekenden in uw huis. In een mum van tijd kunnen we een nieuwe douche, bad, badkamermeubel en meer voor u realiseren.

Een gedegen voorbereiding is essentieel. Na zorgvuldige metingen en doordachte plannen presenteren wij u een op maat gemaakt renovatieplan voor uw badkamer. Dit zorgt ervoor dat we direct aan de slag kunnen gaan en geen onverwachte obstakels tegenkomen. Zo kunt u binnen de kortste keren genieten van een snelle badkamerrenovatie door Snell.

Met een team van specialisten in het veld en professionals op kantoor streven wij samen elke dag weer naar het best haalbare resultaat voor onze opdrachtgevers. Wij doen dit door gebruik te maken van onze “We get the job done methodiek”!

Uw badkamer vernieuwen of renoveren?

Bent u op zoek naar een complete badkamerrenovatie? Of wilt u sommige delen van uw badkamer moderniseren en upgraden? Beide mogelijkheden behoren tot de opties bij Snell Service. We denken graag met u mee om uw gewenste resultaat te bereiken.

Een badkamerrenovatie zonder breken, dát is in feite het vernieuwen van de ruimte. Kiest u voor badkamer vernieuwen, dan zullen we de grootste pijnpunten in uw huidige badkamer aanpakken en vervangen voor nieuwe eyecatchers. Wilt u liever de gehele badkamer aanpakken? Dan behoort renoveren ook tot de mogelijkheden. Dit houdt in dat we al het sanitair, meubilair en uw tegels vervangen voor nieuw.

Bij Snell Service zijn wij van mening dat klaar pas echt klaar is, als er ook nazorg wordt geboden. Extra taken? Geen probleem, wij lossen het op! Want nazorg is waar Snell Service ook groot mee is geworden. Snell Service is uw krachtige steunpilaar gedurende de renovatie.

“Uw oude badkamer weer als nieuw met behulp van Snell Service. We staan graag voor uw klaar om uw droombadkamer te realiseren.”

Kies voor Snell Service

Wilt u een grote of kleine badkamer renoveren? Bij Snell Service hebben we de expertise en ervaring om zowel grote als kleine badkamers te transformeren naar uw tevredenheid. Snell Service bestaat uit een hecht team van enthousiaste specialisten die zich dagelijks inzetten voor service en kwaliteit en die elke dag met een lach bouwen en creëren. Loyaliteit staat bij Snell Service voorop. Wij gaan verder waar andere stoppen!

Of u er nu een basic badkamer of wellness badkamer van wilt maken, wij staan voor u klaar om aan al uw wensen te voldoen. Neem dan ook geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Renovatie badkamer: Veelgestelde vragen

Goedkoop badkamer renoveren, is dat mogelijk?

‘Kan ik een badkamer goedkoop renoveren?’, is een vraag die wij regelmatig krijgen. Het antwoord daarop is: Ja. Badkamer renovatie kosten kunnen deels worden beperkt door niet te kiezen voor een complete renovatie, maar enkel voor het vernieuwen van meubilair en sanitair. In veel gevallen kan een nieuwe wastafel al een heel nieuw gezicht brengen aan uw badkamer.

Als u een badkamer gaat verbouwen wilt u natuurlijk weten waar u op kunt rekenen. Nadat we samen hebben vastgesteld hoe uw badkamer renovatie eruit gaat zien, laten we u direct weten wat totaalklus inclusief montage gaat kosten. Wij drukken graag het verschil uit tussen bijvoorbeeld natuurstenen tegels en keramische tegels. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken.

Van een badkamer renovatie zonder breken tot een complete badkamerrenovatie, bij Snell Service bieden we het volledige spectrum van mogelijkheden.Graag gaan we met u in gesprek om aan al uw wensen te voldoen. 

Reguliere prijs

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Spoedklus? Bel Direct!