Badkamer renovatie

Renoveren en vernieuwen

Toe aan een nieuwe badkamer? Dan helpen wij van Snell Service u daar graag mee. Samen met u realiseren wij de mooiste sanitaire invulling voor uw badkamer. Geen idee is te gek! Bij Snell Service gaan wij graag de uitdaging met u aan.

Het renoveren van een badkamer is een zorgvuldige taak. We bevinden ons vaak in de badkamer en dan is het wel zo fijn als dit een aangename plek is, waar alle functionaliteiten aanwezig zijn die u nodig heeft. Voorafgaand van elk project kijken wij naar uw specifieke wensen en maken hiervoor een realistisch plan. Elk plan heeft voor ons altijd hetzelfde einddoel en dat is het leveren van comfort en kwaliteit.

Wij ontzorgen u in het gehele renovatieproces. Van het bestellen van tegels tot contact met de leveranciers, wij pakken het aan! Daarnaast denken graag mee om zo al uw wensen te verwerken in uw gerenoveerde badkamer en geven hier ook passend advies. Zo kan het soms zijn dat wij een ander idee hebben, waar u zelf nooit aan gedacht had. Wij helpen u van het begin, tot het einde en zelfs na de oplevering van de opleverde badkamer.

Bij Snell Service zijn wij van mening dat klaar pas echt klaar is, als er ook nazorg wordt geboden. Extra taken? Geen probleem wij lossen het op! Want nazorg is waar Snell Service ook groot mee is geworden. Snell Service is uw krachtige steunpilaar gedurende de renovatie.

Reguliere prijs

24/7 bereikbaar

Snell Service is altijd bereikbaar!

Echte vakmannen

Al onze specialisten zijn erkende vakmannen met jarenlange ervaring

Eerlijke tarieven

Wij rekenen geen torenhoge tarieven, enkel eerlijke tarieven voor de uitgevoerde werkzaamheden

Héél Nederland

Snell Service is actief op meerdere plekken in Nederland

Snell Badkamer in één dag

Wilt u niet de hele badkamer, maar slechts een deel ervan verbouwen? Dat kan! Het fijne is dat dit ook in maximaal 48 uur kan. Geen wekenlange rommel, stof of vreemden die in uw huis zijn. Binnen een mum van tijd staat er een nieuwe douche, bad, badkamermeubel en meer.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Na zorgvuldig meten en uitdenken, komen wij met een passend plan voor uw badkamer. Dit zorgt ervoor dat wij direct aan de slag kunnen en niet tegen verrassingen aanlopen. Zo heeft u binnen mum van tijd Snell een gerenoveerde badkamer.

Goed werk leveren dat doen wij dagelijks. Met een team van specialisten in het veld en professionals op kantoor streven wij samen elke dag weer naar het best haalbare resultaat voor onze opdrachtgevers. Wij doen dit door gebruik te maken van onze “We get the job done methodiek”!

Snell Service bestaat uit een hecht team van enthousiaste specialisten die zich dagelijks inzetten voor service en kwaliteit en die elke dag met een lach bouwen en creëren. Loyaliteit staat bij Snell Service voorop. Wij gaan verder waar andere stoppen!

Badkamer Amsterdam

Spoedklus? Bel Direct!