Facilitair

Kleinschalige- tot grootschalige projecten? Eenmalig of langdurig? Wij ontzorgen graag onze opdrachtgevers. Met een team van specialisten in het veld voeren wij de werkzaamheden zonder enige moeite en met zorg uit voor particulieren, instellingen, coöperaties en bedrijven.

Wij weten precies wat kwaliteit betekent en verzorgen de facilitaire werkzaamheden altijd in een zo kort mogelijk tijdsbestek uit. Eigenlijk is ons doel om uw verwachtingen telkens weer te mogen overtreffen.

Wij kijken bij elk project naar de specifieke wensen en maken hiervoor een plan. Zo heeft u nergens meer omkijken naar en kunt u rekenen op een goed eindresultaat. Onze specialisten maken alles grondig schoon en zorgen altijd voor een perfect oplevering. Wij werken met professionele middelen en materialen en zijn eraan gewend dat opleverschoonmaak onder tijdsdruk moet worden voldaan.

Daarnaast hebben wij ook een speciaal schoonmaakapparaat in ons bezit die (bijna) alles zo goed als nieuw schoon kan maken. Een handige vriend tijdens schoonmaakprojecten.

Lees meer over Badkamer Renovatie

Reguliere prijs

Spoedklus? Bel Direct!