Drone-inspectie

Drone-inspectie is de toekomst

Een gebouw, constructie of monument heeft veel plekken die met het blote oog moeilijk zijn te inspecteren. Puur omdat fysiek bij die plek te komen bijna onmogelijk of onveilig is. Met de drone-inspectie van Snell Service kunnen wij deze plekken wel zien. Met de drone leggen wij binnen mum van tijd op een veilige afstand alles vast wat onze opdrachtgever nodig heeft.

Snell Service heeft elke dag te maken met het uitvoeren van drone-inspecties. Met de hulp van onze geavanceerde drone voert Snell Service de inspecties uit. Door de hoge kwaliteit camera lijkt het alsof wij de plekken met het blote oog zien. Door de drone zien wij gemakkelijk wat voor problemen zich op deze locaties en objecten ontwikkelen. 

Drone-inspectie is de toekomst voor het vastleggen van betrouwbare, haarfijne beelden voor verschillende doeleindes. Nu werken wij veel voor verzekeraars, makelaars en vastgoedondernemers.

Reguliere prijs

24/7 bereikbaar

Snell Service is altijd bereikbaar!

Echte vakmannen

Al onze specialisten zijn erkende vakmannen met jarenlange ervaring

Eerlijke tarieven

Wij rekenen geen torenhoge tarieven, enkel eerlijke tarieven voor de uitgevoerde werkzaamheden

Héél Nederland

Snell Service is actief op meerdere plekken in Nederland

Wanneer een drone-inspectie?

Er zijn verschillende momenten wanneer een drone-inspectie de beste optie is. Vaak zijn er gevaarlijke of onbereikbare situaties waar wel beeld van nodig is. Via de drone maken wij op een veilige afstand haarscherpe beelden.

Onveilige situaties waar wij bij helpen:

  • Na een brand of explosie;
  • Vastgoedobjecten in beeld voor verkoop;
  • Vastgoedobjecten in beeld voor renovatie;
  • Inspectie van daken en installaties;
  • Inspectie van bruggen, kunstwerken of gebouwen op speciale locaties voor renovatie of onderhoud.


Hoe werkt een drone inspectie?

Bij Snell service weten wij dat geen enkele inspectie hetzelfde is. Zo zorgen ervoor dat wij voor onze inspectie de omgeving onderzoeken. Hierbij bepalen wij het vlieggebied en kijken wij of er vergunningen voor de locatie nodig zijn. Ook zijn er omstandigheden waarbij er twee man nodig is voor de inspectie in verband met veiligheidsnormen. Wanneer we alles geregeld hebben, beginnen wij met onze inspectie.

Onze werkwijze zorgt altijd voor een gepersonaliseerd plan. Wij kijken naar jouw locatie en passen het plan aan naar jouw wensen en behoeften. Wij geven een tijdsindicatie van de benodigde vliegtijd en zorgen er ook voor dat na de drone-inspectie wij de beelden verwerken en presenteren.

De prijzen voor de drone-inspectie variëren per project. Door onze uitgebreide voorbereiding komen wij met een realistische prijs zonder onverwachte kosten. Op aanvraag geven wij een indicatie.


Wie is Snell Service?

 Snell Service bestaat uit een hecht team van enthousiaste specialisten die zich dagelijks inzetten voor service en kwaliteit en die elke dag met een lach bouwen en creëren. Loyaliteit staat bij Snell Service voorop. Wij gaan verder waar andere stoppen!

Wij staan bekend om onze snelheid, korte lijnen en heldere afspraken. Wij hechten veel waarden aan een goede samenwerking en een eindresultaat waar iedereen blij van wordt. Wij doen graag waar wij goed in zijn, zodat u kunt doen waar u goed in bent.

Goed werk leveren dat doen wij dagelijks. Met een team van specialisten in het veld en professionals op kantoor streven wij samen elke dag weer naar het best haalbare resultaat voor onze opdrachtgevers. Wij doen dit door gebruik te maken van onze “We get the job done methodiek”!

Lees meer over ons

Spoedklus? Bel Direct!