Voor acute gebeurtenissen die vragen om directe actie kunt u altijd bij Snell Service terecht. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen in en rondom de Randstad.

Binnen 15 minuten na melding van de opdracht neemt een specialist contact met u op. Binnen maximaal 2 uur zorgen wij voor een gepaste oplossing. Wel altijd met uw toestemming, bij ons komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Dus is er bij u thuis ingebroken? Bent u uw sleutels kwijtgeraakt? Of wellicht heeft u een lekkage, stormschade of cv storing? Wat voor calamiteit het ook mag zijn, wij weten als geen ander dat sommige klussen vragen om een directe oplossing.

Onze specialisten beschikken over ervaring, kennis en de juiste materialen. Het doel dat wij altijd voor ogen hebben is u snel weer operationeel te krijgen na een calamiteit en de schade zoveel mogelijk te beperken. Bij Snell Service vinden wij het belangrijk dat u vooraf weet waar u aan toe bent en daarom krijgt u van ons vooraf de prijzen door. Zo komt u achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Wij kunnen u helpen met

Schadeherstel

Spoed schoonmaak

Slotermaker

ICT-E

Onze verhalen