Slotenmaker Weesp

Slotenmaker Weesp nodig?

Bent u op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Weesp? Dan staan de vakmannen van Snell Service 24/7 voor u klaar. Wij hebben u gegarandeerd binnen 30 minuten terug in huis, zonder schade aan de deur. 

Weesp is een historische stad in de provincie Noord-Holland, gelegen aan de rivier de Vecht. De stad heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Weesp is rijk aan historische gebouwen en monumenten die nog steeds bewaard zijn gebleven. Weesp staat bekend om zijn mooie grachten, oude kerken en prachtige gevels van huizen en gebouwen. Verder is Weesp bekend om zijn traditionele productie van jenever en likeur. Verspreid door de stad zijn nog steeds een aantal distilleerderijen te vinden.

Reguliere prijs

24/7 bereikbaar

Snell Service is altijd bereikbaar!

Echte vakmannen

Al onze specialisten zijn erkende vakmannen met jarenlange ervaring

Eerlijke tarieven

Wij rekenen geen torenhoge tarieven, enkel eerlijke tarieven voor de uitgevoerde werkzaamheden

Héél Nederland

Snell Service is actief op meerdere plekken in Nederland

24 uur service Weesp

Het kan iedereen wel eens overkomen. U trekt de deur achter u dicht en beseft dat de sleutel nog aan de binnenkant van de deur zit. Voor de ruim 20.000 mensen die in Weesp wonen of verblijven staan de slotenmakers van Snell Service 24/7 met spoed voor klaar. Wij zijn binnen 30 minuten bij u op locatie en openen uw deur zonder schade.

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

De vakmannen van Snell Service werken volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Onze slotenmakers zijn zeer bekend met de richtlijnen van het keurmerk en kunnen u daarmee deskundig advies geven. Tijdens het bezoek kan de slotenmaker u advies geven over het beveiligen van uw woning en welke stappen u hierin nog kunt nemen.

Snell service busje slotenmaker

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Eerlijke tarieven

Vooraf  krijgt u van ons een gratis offerte. Zo heeft u binnen een minuut een prijsopgave voor een eerlijk tarief en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Onze vakmannen werken voor vaste tarieven, waardoor u dus nooit te maken zal krijgen met verborgen kosten. Na uitvoering van de diensten is betaling mogelijk door te pinnen of digitale betaling door middel van een tikkie.

Cilinders en sloten vervangen Weesp

Ook kunnen we uw slot vervangen en geven we eerlijk advies over de beste werkwijze om uw probleem op te lossen. Als u uw sleutel bent verloren of uw slot is kapot, is het nodig uw sloten te vervangen. Het kan ook zo zijn dat u verhuist bent. Ook in dat geval is het verstandig de cilinders te laten vervangen. Dit elimineert de kans dat er sleutels van uw woning in omloop zijn waar u zich niet van bewust bent.

Spoedklus? Bel Direct!