Totaalinstallatie

Beveiliging van Snell Service gaat ver in de geavanceerde technieken. Deze technieken zijn een must om uw gebouw slim en veilig te maken.

Wij bieden totale ontzorging aan voor uw camera- en toegangsbeveiliging en alarmsystemen. Van een integraal toegangssysteem met NFC card, druppel, gezichtsdetectie of smartphone om de in en uitloop van het pand optimaal te benutten. Tot aan pandbeveiliging met camera’s voorzien van de nieuwste technieken en software.

Wij bieden oplossingen aan waarbij u in één oogopslag kunt zien waar, hoe of wat er in uw pad gebeurd. Ons doel is uw pand te beveiligen en bewaken tegen onwenselijke incidenten. Elke locatie is anders en daarom bieden wij u graag advies aan op maat.

ICT projecten

Voor grote én kleine projecten verzorgen wij graag al uw elektrotechnische installaties. Grootschalig, specialistisch of juist maatwerk, wij hebben alle kennis en vaardigheden in huis om te adviseren en te helpen. 

Met een team van specialisten in het veld voeren wij de werkzaamheden zonder enige moeite en met zorg uit voor particulieren, instellingen, coöperaties en bedrijven. Wij kijken bij elk project naar de specifieke wensen en maken hiervoor een plan. Bent u nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Wij adviseren u graag in een geheel vrijblijvend gesprek.

Wij kunnen u helpen met:

Reparatie

Als iets kapot gaat of versleten is, wilt u dat het snel en kundig wordt gerepareerd of vervangen.

Renovatie

Snell Service heeft verschillende specialismes samengebracht, zodat wij u een totaalconcept kunnen aanbieden.

Slotenmaker

Onze gediplomeerde monteurs staan 24 uur per dag klaar om u van onze service te voorzien.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 34 beoordelingen