Spoed slotenmaker Amsterdam | 24/7 uur bereikbaar | Eerlijke tarieven!
  • Spoed? Bel ons direct op +31 (0)85 743 02 57
Opdracht aanmelden
Spoed? >

Spoed slotenmaker Amsterdam

Heeft u een spoed slotenmaker nodig?

Is er bij u thuis ingebroken of is uw sleutel afgebroken in het slot? Of misschien heeft u problemen met het sluiten van uw deur? Voor acute gebeurtenissen die vragen om directe oplossingen kunt u altijd bij Snell Service terecht. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen bij grote en kleine calamiteiten in en rond de Randstad. Heeft u nu een spoedvraag bel dan direct naar 085 743 02 57.

Binnen 30 minuten na melding van uw opdracht staat onze spoed slotenmaker Amsterdam bij u op de stoep. Zo zorgen wij dat u snel weer uw woning of pand kunt betreden.

We get the job done

De diensten zijn breed en wij helpen u graag met het vinden van een snelle er gepaste oplossing. Wij kunnen u onder ander helpen met:

  • Spoed slotenmaker;
  • Buitengesloten;
  • Inbraak;
  • Sleutel afgebroken in het slot;
  • Sleutel kwijt of gestolen;
  • Sleutel in het slot achtergelaten;
  • Deuren, ramen en schuifpuien reparatie.

24/7 bereikbaar

Wij staan 24 uur per dag klaar voor al uw spoedklussen

Echte vakmannen

Al onze specialisten zijn erkende vakmannen met jarenlange ervaring

Eerlijke tarieven

Wij rekenen geen torenhoge tarieven, enkel eerlijke tarieven voor de uitgevoerde werkzaamheden

Héél Nederland

Wij zijn in heel Nederland actief

Wat kan u van ons verwachten?

Sommige klussen kunnen gewoonweg niet wachten en vragen om een directe oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in het schadevrij openen van sloten en deuren. Na het plaatsten van de opdracht kunt u erop rekenen dat een spoed slotenmaker Amsterdam snel op locatie is.

Onze slotenmakers beschikken over ervaring, kennis en materialen. Wat het probleem ook is, wij zorgen ervoor dat u een snelle oplossing krijgt en weer veilig uw woning kunt betreden of achterlaten.

Eén aanspreekpunt

Bij Snell Service vinden wij persoonlijke aandacht erg belangrijk en daarom heeft u bij ons altijd één aanspreekpunt die alles met u afstemt en de verdere afhandeling doet. Wij vinden het belangrijk dat u vooraf weet waar u aan toe bent en daarom krijgt u vooraf van ons de prijs door. Zo komt u achteraf nooit voor vervelende verassingen te staan.

Inbraakschade beveiligingssystemen

Het kan voorkomen dat u door een poging van inbraak extra schade heeft aan uw woning. Onze slotenmakers helpen bij het repareren van de schade door het bieden van een directe oplossing. Als een directe oplossing niet mogelijk is omdat de bijvoorbeeld schade te groot is, dan kunnen onze slotenspecialisten een tijdelijke noodvoorziening plaatsen.

Vrijblijvend advies

Ook geven wij u advies over het voorkomen van inbraken en woonhuisbeveiliging voor in de toekomst en kunnen wij u helpen met het inrichten van beveiligingssystemen. Een specialist kan na een spoedvraag gelijk een opname doen en u achteraf een adviesplan toesturen. Dat betekent dat u in de toekomst extra beveiligd bent. U hoeft hier dus geen andere partij meer voor in te schakelen, dat scheelt u extra tijd en geld.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 34 beoordelingen